آرد مخصوص کیک وانیلی بدون گلوتن
اگریک کیک وانیلی باع خوشحالی شما می شود! خبر خوبی برای شما داریم کیک وانیلی روی میز شماست.
خیلی از افراد بخاطر حساسیت نسبت به گلوتن از خوردن کیکهای محتلف پرهیز می کنند چون به اجبار نمی توانند از طعم دلنشین کیک لذت ببرند اما فروشگاه رژیمی رزینو با فروش آرد مخصوص کیک بدون گلوتن سعی بر این داشته که این شرایط را تا حد امکان تغییر دهد تا بیماران سلیاکی یا کسانی که نسبت به مصرف گلوتن حساسیت دارند بتوانند با خیال راحت انواع کیک را میل نمایند. این آرد ترکیب فوق العادی است که پختن انواع کیک را به یک کار آسان و لذت بخش تبدیل کرده است. قیمت آرد مخصوص کیک بدون گلوتن به دلیل وارداتی بودن و نوسانات ارز در بازار فعلی کمی با افزایش روبرو بوده است که البته کیفیت عالی ارزش آن را دارید که قیمتش را نادیده بگیریم.
دستور پخت کیک به وسلیه آرد مخصوص وانیلی:
دویست و بیست و پنج گرم کره را که برای زمانی مشخص در دمای اتاق قرار داده و خوب هم میزنیم تا به شکل خمیری در آید. چهار عدد تخم مرغ و چهارصد و پنجاه گرم پودر کیک را به کره اضافه می نماییم و برای چند دقیقه به خوبی هم میزنیم تا پفکی شکل شود. مخلوط بدست آمده را داخل ظرف پخت کیک میریزیم و به مدت پنجاه تا شصت دقیقه در دمای صد و هشتاد درجه سانتی گراد فر قرار می دهیم. برای بیشتر شیرین کردن این کیک خوشمزه می توانید از پودر شیرین کننده غنی شده با استویا استفاده نمایید زیرا هم فاقد ساکارز بوده و هم فاقد کالری که برای بیماران دیابتی بسیار مناسب می باشد.
جدول ارزش غذایی برای هر 100 گرم | |
انرژی | 367 کیلو کالری |
چربی | 1/0 گرم |
چربی اشباع | 0/56 گرم |
کربوهیدرات | 86/1 گرم |
شکر | 51/07 گرم |
پروتئین | 2/6 گرم |
سدیم | 238 میلی گرم |
فیبر | 1/4 گرم |
مشخصات کلی: | |
وزن | 450 گرم |
شرکت تولید کننده: | Peak's |
کشور تولید کننده | هلند |
بدون گلوتن | ![]() |
تاییدیه از وزارت بهداشت ایران | ![]() |
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |