menuordersearch
rezino.ir

چای شیرین شده با استویا ,

فروشگاه اینترنتی رزینو
۱۳۹۷/۹/۲۵ یکشنبه
(0)
(0)
چای شیرین شده با استویا
چای شیرین شده با استویا

نخبگان  و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد واحد قائمشهر موفق شدند تا چای شیرین شده با گیاه استویا تولید کنند.

دهپور با عنوان این نکته که در زمان کنونی مصرف کردن  شیرین کننده‌های ارگانیک و طبیعی برای بیماران دیابتی بسیار مهم و با اهمیت می باشد، عنوان کرد: گیاه استویا بوته‌ای از است که ارتفاع آن نهایتا به یک متر می‌رسد.

 

ایشان با اشاره به این نکته مهم که گلبرگ‌ های استویا دارای دی‌ ترپن گلیکوزید که بیشتراز سیصد بار از ساکارز شیرین تر است.

آمریکا جنوبی خانه گیاه استویا است و به طور وحشی و خودرو در زمینهای بلند مناطق مرزی بین کشور برزیل و کشور پاراگوئه رشد می کند و در آن آنجا به استویا گیاه برگ عسلی میگویند.

 

به سبب خاصیت شیرین کنندگی بالا و درمانی برگ گیاه استویا از نظر علمی و اقتصادی به شکل ملاحظه ای مورد توجه قرار گرفته است.

 

این محقق مازندرانی عنوان کرد: کشور ژاپن اولین کشورآسیایی بود که توانست در سال ۱۹۷۰ از گیاه استویا به عنوان طعم دهنده و شیرین کننده در صنایع دارویی و غذایی استفاده کند، پس از آن کاشت و تولید گیاه استویا در جمهوری خلق چین، سنگاپور، مالزی، تایوان، کره جنوبی و تایلند ادارمه و گسترش یافت.

گیاه استویا فاقد اکارز و کالری می باشد که این نکته سبب ده برای بیماران دیابتی بسیار مناسب باشید

 

استویا گیاه اول خوراکی دنیا در دهه پیش رو می باشد، ایشان خاطرنشان کردند: ترکیبات شگفت انگیز موجود در گیاه استویا به سبب نقش آن موئر آن در حفظ سلامتی و کنترل بیماری دیابت به شکل قابل توجه ای در حال افزایش است و این انتظار می‌رود که گیاه استویا خیلی زود جایگزین ساکارز یا همان شکر سفید شود.

 

با توجه به آمارهای رسمی ارائه شده بیشتر از هشت میلیون بیمار دیابتی شناخته شده در کشور ما یعنی ایران عزیز وجود دارد و شواهد نشان دهنده این است که تعداد واقعی افراد مبتلا به بیماری دیابت، بیش از دو برابر تعداد شناخته شده می باشد.

 

اگر بیماری دیابت مهار نشود الاوه بر اینکه آمار مرگ و میر و نقص عضو افزایش پیدا میکند بلکه حجم بسیار بالایی از منابع مالی کشور عزیزمان برای تامین دارو، هزینه های سرسام آور بیمارستان و درمان می گردد.

 

چای غنی شده با استویا یک انتخاب مناسب برای بیماران دیابتی

 

با استخراج استویوزید از استویا و استفاده از آن در واحد های تولیدی صنایع غذایی مانند کارخانه‌های تولید کننده نوشیدنی، کنسرو سازی مانند کمپوت و مربا به میزان چشم گیری عوارض و مصرف شکر را به حداقل رسانید.

در ترکیبات گیاه استویا سیکلامات کلسیم، ساخارین و آسپارتام خبری نیست است و فاقد  کالری می باشد، این گیاه برای بیماران دیابتی ضرر ندارد زیرا اثری بر میزان قند خون فرد مبتلاء به دیابت ندارد و بر عکس خیلی از شیرین کننده‌های مصنوعی بدون هرگونه عوارض عصبی و کلیوی می باشد.

 

مصرف گیاه استویا در کشورهای پیشرفته مورد تایید استانداردهای بهداشتی می باشد استفاده زیاد از استویوزید در صنایع دارویی و غذایی کشورهای پیشرفته و توسعه یافته همچون ژاپن، برزیل و کره جنوبی مورد تائید رسمی قرار گرفته و در ایالات متحده آمریکا به صورت یک افزودنی استفاده میشود و در اروپا نیز از سال ۲۰۰۶ مصرف آن به صورت افزودنی تایید شده است.

 

تولید گیاه استویا بسیار دوشوار بوده و گل‌های این گیاه عموما دارای خود ناسازگاری می باشد و بسیار سخت بذر تولید می کند و در صورت تولید بذر هم درصد بسیار ناچیزی از جوانه زنی را شاهد خواهیم بود.

 

علاوه بر مشکل تکثیر گیاه از طریق بذر امکان تولید و کشت بوته های همسان فراهم نشده و موجب تغییرات بسیار زیادی  در میزان شیرینی برگ‌ها دیده می‌شود، لازم به ذکر است تکثیر رویشی این گیاه به سبب نیاز به شرایط خاص و تعداد اندک گیاهان تولید شده از یک بوته، دارای محدودیت فراوان است.

 

بافت تنها راه جایگزین برای تکثیر سریع و انبوه گیاه استویا می باشد آزمایش‌های اولیه نشان می دهد که آب و هوای استان مازندران و گیلان برای کشت و تکیر این گیاه شگفت انگیز بسیار مناسب می باشد.

 

محققان دانشگاه آزاد اسلامی در زمان کنونی با مطالعات بسیار زیاد و آزمایش‌های فراوان و پشت سرهم  توانسته اند چای شیرین شده با استویا و بدون شکر را  برای اولین بار در کشور عزیزمان ایران تولید کنند و نام این محصول دانش بنیان راچای رژیمی استویا معرفی کنند این چای حاصل تلاش پژهشگران دو شرکت‌ دانش بنیان می باشد که در دو نوع چای سبز و سیاه تولید و به بازار عرضه می گردد.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر